25. Kare Tekniği Ve İnsanlık İlluminati



Önceleri insanlar az şeytaniydiler, şimdiki insanlar daha şeytaniler. Bunu dememin sebebi dinimizi sömürlemeleri hem de sonunda kadar. Genelde subliminal mesajın nerelerde kullanıldığını ve nasıl kullandıklarını anlatacağız.

İlk önce gizli mesajın yani subliminalin tanıtımından başlayalım. Subliminal: İnsanların gözde göremediği ancak beynin algıladığı tekniğe derler. Ya da 25. Kare diye de hitap edilir. Bu gizli mesajlar genelde s*x oluyor. Sadece s*x değil sihirin var olduğu, şeytani simgelere taptıklarını gizlice insanlara gösteriliyor. Bunu genellikle ünlüler yapıyor ama çoğu kendi istekleri ile değil, mecbur oldukları için yapıyorlar. Bazen mesajlar gözle görülür ama beyin tepki veremez, eğer bu durumu bilmiyor ise. Belki bilse idi, o zaman durum değişebilirdi, göz onu görürse hemen anlarda subliminal olmadığı.

Sıra gelelim illuminatinin tanıma, subliminalden sonra en tehlikesi budur. En bilinen illuminati simgeleri Holos (Tek Göz), 9/11 Depremi ve niceleri var. Bu örgüte hizmet edenlerin sayısı masu insanların sayısından azdır. Ve hepsi de din düşmanı değildir. Üstte bahsetmiştim, ama yine de bahsedelim, bazı sanatçılar mecburen yapıyor, bazıları ise bilmeden yapıyorlar. İnsanlar ünlülerden bile tembel, olayı hiç araştırmazlar, sorgulamazlar vs. gibi şeyler.

Sıra gelelim ALLAH sevgisine, Elhamdulillah ben Müslümanım. Çoğu insanların ALLAH sevgisi diye bir şey yok, eğer azabı bilseydiniz. Başınızı namazdan, dilinizi ve gözünüzü Kur'an'dan ayırmazdınız. Çoğu insanlar incil okuyor, Kur'an-ı Kerim yerine, onlara da 2 çift lafım var. ALLAH'ınızdan bulun.

Neyse, yavaş yavaş müzik sektörüne geçelim. Bazı sanatçılar var ki çok aşırı tehlikelidir, bazıları ise tehlikesinin seviyesi pas atmamaktadır. Bu konuyua en iyi örnek Ozan Doğulu & Atiye - Aşkistan şarkısı, o şarkının videosu backsmashing'ten bile tehlikelidir.