Asus N56V özellikleri ve fiyatı



Asus N56V şık dış görünüşü ve donanımı ile notebook piyasasına iyi bir giriş yaptı.

Bu cihazda yepyeni Intel Core i7-3720QM 2.6GHz işlemci, yonga devi üçüncü nesil Core işlemcileri biridir.
Onun Sandy Bridge (ikinci nesil) eşdeğer den yüzde az ortalama güç başına 20 ile aynı zamanda Ivy Bridge kod adlı, Intel’in en son teklif, yaklaşık yüzde 20 daha fazla işlemci performansı sonucunda, 22nm teknolojisini kullanır. Intel, “şimdiye kadar en hızlı rampası” gibi kuşak atlama nitelendirdi. Ve, Asus N56V ile yaşadıktan sonra, biz aynı fikirde etmeyeceğiz.
Rakipsiz performans
Kullanıcı performans açısından, bu yeni donanım sarsıcı hızlı yük ve tepki süreleri demektir, HD video oynatma, sorunsuz fotoğraf düzenleme ve hatta yüksek kare hızı oyun unfaltered.
Oyun eylem yükseltilmiş Intel HD 4000 grafik dahil edilmesiyle değil, aynı zamanda, daha da önemlisi, Asus N56V Nvidia GeForce GT 630M GPU özel grafik nezaket ambalaj çünkü. Yardımcı oluyor
Aynı zamanda, daha iyi bir pil ömrü anlamına gelir. Biraz üzerinde üç saat – - kadar biz bugüne kadar bizim yoğun pil stres testi için kaydettik iyi edinildi rağmen bu bir gerçek dünya senaryosunda dört saatin üzerinde bir ömrü temsil eden bir makine için bir ‘masaüstü olmayı sınırları yerine ‘, yeterli daha fazladır.
Kurulu Asus üretim öncesi model üzerinde gerçek çip i7-3720QM olduğunu. Bu toplam sekiz konuları ile 2.6GHz (ya kadar 3.4GHz Intel’in dahili Turbo Boost 2.0 teknolojisi kullanılarak) hızında çalışan dört çekirdekli canavar. Bu, her bir çekirdek aynı anda iki görevi işlemesini sağlar.
Biz çalıştı – ve başarısız – durma noktasına N56V yapmak. Birden fazla düzenleme programları açık ve işleyişi olan, web ses akışı yüksek tanımlı video çalıştıran kesinlikle hiçbir sorun vardı ve bütün bir grafik aç oyun arka planda çalışan olan süre.
Belirtildiği gibi, üretici tasarımı ile tamircilik değil ve çok fazla inşa umuyoruz rağmen, biz, erken bir modeldi bizim pençeleri Asus N56V var ki. Çünkü, hem de performans ve güç açısından mutlak bir dev olarak budur, N56V slickness için kaçıp gitmeye içinde düzenlenen bu güzel görünümlü bir makinedir.
Abone ve kaydetmek
What Laptop, Tablet ve Smartphone dergisi hakkında daha fazla bilgi edinin
Bir ışık Asus logosu ile tam fırçalanmış metal alüminyum alaşım kapağı, gümüş bir panelde oturan bir budandık sayı tuşları, geniş bir siyah-anahtarlı izole klavye ortaya çıkıyor. Parlak metalik güç düğmesi, ses kontrolü ve onun komşusu etrafında noktalı bir daire tasarım olduğunu ipuçları sıkıca Asus Trafo Başbakan ve şirketin Zenbook Ultrabook yelpazesi doğrultusunda kendi kap. Kısacası, iyi görünüyor.
Trackpad herhangi bir ayrı fiziksel düğmeleri yoksun olmasına rağmen, büyük. Ancak, soldan ayıran net bir göstergesi olduğunu ve felsefenin bir kullanım sadece kısa bir süre sonra doğal hissediyor ‘her yerde’ tıklayın. Böyle zoom kaydırma ve parmak gibi Multitouch jestler, aynı zamanda desteklenmektedir.
Klavye, hem ferah olarak, uzun zaman dilimlerini sevimli uzakta dokunarak sağlayan bir MacBook esque yumuşak direnci, yazmak için de inanılmaz derecede rahat. N56V ve mat ekran 15.6 inç ve Full HD 1080p çözünürlüğe sahip.
Hangi kolaylığı ile HD video dosyalarını ve zengin grafikler oyun yoluyla çökertildi dizüstü bilgisayar, işlem gücü ile birlikte, görüntüler oldukça keskin bakmak ve görüş açıları da oldukça iyi. Metin doğal çözünürlük kullanan küçük bakabilirsin ama varsayılan yazı tipi artırma seçeneği her zaman vardır.
Ses kalitesi ya dahili hoparlörler (güzel dairesel nokta desen tarafından gizli) veya gemide bulunuyor Bang & Olufsen ICEpower ses 3.5mm jack sayesinde aracılığıyla da harika.
Deneyler
Pil ömrü: 185 dakika
Cinebench: 23.072
3DMark 2006: 7629
Bolca Bağlantı
Bağlantı aynı zamanda güçlü bir noktadır. Her iki tarafta – N56V sunulan dört port ile USB 3.0 ön özellikle cömerttir. Ayrıca bir HDMI portu, bir Ethernet ve bir VGA bağlantı bulacaksınız.
Biz Asus sıra aşağı fiyat tutmak için piyasaya bir DVD seçeneği sunmak için beklediğiniz halde biz test modeline optik sürücü, bir Blu-ray biriydi. Açıkçası, biz çok dışarı çıkıp hemen Asus N56V üzerinde sabit Kazanılan paraları harcamak öneririm – sadece bu kadar basit oldu.
Sonunda Asus olmak güçler tarafından imzalanmalıdır ve dükkanlar vurur önce Maalesef olsa, biraz bekleyin olabilir. Biz eminiz ki, o zaman yok – Asus kazanan üzerindedir. Sadece kendi Ivy Bridge oyununu oynayan aktör performansı söz konusu olduğunda biz uzun bir süre test ettiğimiz en etkileyici laptop, büyük bir inşa kalitesi, mükemmel multimedya özellikleri ve muhteşem net ile de göz yormayan bir cihazdır gösterilecek.
Asus’un erken niyetleri gitmeyi şey varsa Bayanlar ve baylar, Ivy Bridge kervanına son olarak, şehir içine yuvarlandı ve – bu heyecan verici bir yolculuk olacak.
Asu n76, n56, n46 serileri yurtdışında 500$ dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.