Avşa Adası Pansiyon ve Otel Fiyatları 2013



Ava adası Balıkesir’in Marmara ilçesine bağlı bir truzim cennetidir.İstanbula gemi ile 5 deniz otobüsü ile sadece 3 saat uzaklıkta olan avşa adası en çok tercih edilen tatil beldeleri arasında yer almaktadır.Özellikle istanbul halkının çalışanlarının tercih etmiş olduğu avşa adasında sayısıpansiyon ve otel bulunmaktadır.Hali ile herkes Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2012 yi merak etmektedirler.Sizler için belli başlı pansiyonları ele aldık umarım işinize yarar iyi tatiller.

Avşa Adası Pansiyonları 2012
Avşa Ayberk Otel

Tesisimiz Avşa Adası’nın Değirmen ardı mevkiinde bulunmaktadır. Denize sıfır olan otelimizin kendisine ait olan plajında başka hiç bir yerde bulamayacağınız altın sarısı kumlar üzerinde güneşlenip, masmavi sularda denizin tadını çıkartabileceksiniz. Tabi ki güneşlenirken beach barımızdan alacağınız içecekler ile yazın sıcağında içinizi serinletebilirsiniz.

Kahvaltınızı ve akşam yemeğinizi aldığınız terasımızda bulunan Restaurantımız’ın manzarasını bir ömür boyu unutamayacaksınız. Adamıza özgü Adakarası üzümlerinden üretilen Şaraplarımız, taptaze balıklarımız restaurantımızda sizler için.

Tamamı deniz manzaralı odalarımızda balkon, banyo, wc bulunmaktadır.

Kendine özgü ada yaşantısıyla Avşa Adası’nı tanımak ve unutulmaz keyifli bir tatil geçirmek, farklı lezzetler tatmak için Avşa Adası’na, Ayberk Otel’e siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz.

Fiyatları : 20 ile 60 lira arasıdır ( oda günlük ücreti )


Avşa Motel Fantasia

Rüya Şehri, yeşilin maviyle birleştiği Avşa Adası’nda tatil mi yapmak istiyorsunuz? Sakin, sessiz, nezih bir ortam mı arıyorsunuz? O zaman sizi Avşa Adası’nın en iyi moteli Fantasia Motel’e bekliyoruz…

İtina ile dekore edilmiş, siz misafirlerimizin rahat edebilmesi için düşünülmüş, dağ ve deniz manzaralı 1 süit , 6 apart ve 11 lüx motel odamızla hizmetinizdeyiz. Her odada standart olarak balkon, klima, uydu yayını, mini bar ve wc&banyo bulunmaktadır.

Motelimiz yarım pansiyon olmakla birlikte, sabah kahvaltımız açık büfe, akşam yemeğimizde deneyimli ahçımız tarafından özenle hazırlanmış yemekler tatil keyfinizi eksiksiz olarak sürdürmenizi sağlayacaktır.

Deneyimli çalışanlarımızla her gün oda temizliği ve oda servisimiz 24 saat mevcuttur. Ayrıca otelimizde bulunan 6 apart odamızda kendi yemeğinizi pişirip, konaklayabilirsiniz.

Apart odalarımız 3 yataklı olup, wc&banyo, klima ve buzdolabı mevcuttur. Mavinin ve yeşilin kucaklaştığı Marmara’nın bu eşsiz adasında huzurlu bir tatil için, Fantasia Motel…

Unutmayın ki işler bekler ama hayat beklemez!!!

Fiyatları : 30- 100 lira arasıdır ( oda günlük ücreti )