Anında index'lenme tüyoları



Yaptığım iş hakkında biraz ipucu vermek istedim. Size birkaç şık sunacağım bakalım nasıl google amca bizi index'liyormuş öğreneceğiz.

1-) Google Başlığı
Konunun, yazının başlığı kesinlikle google'da kelimenin yarısına geldiğinizde çıkmalı. Yani hit kelimeler, kelime grupları neyse onları koyun başlığa. Kelime sanatı yapmayın.

2-) Özgün İçerik
İçeriklerinizi kesinlikle kendiniz oluşturmalısınız. Copy-paste yapıp kelimeleri değiştirmeyin. Haber mi alacaksınız; ilk önce okuyun haberi, sonra aklınızda ne kalmışsa yazın. Cümleler birbirini andırmasın.

3-) Sağlam Seo
Bu en önemli kısımlardan biri. Ne kadar özgün içerik girseniz de seo'nuz kalitesizse google motoru sitenizde gezer gezer hiçbir şey index'leyemez. Bunun için hiç yoktan bir seo kuralım.

4-) Tag
Konulara vereceğiniz tag'ler neredeyse konu ismi kadar önemlidir. O yüzden yine google aramalarına göre en hit tag'leri veriyoruz.

5-) Görsel İsimleri
Konudaki görsel isimlerini kesinlikle sallama şeyler yapmıyoruz. Atıyorum; konunun adı "turkcell tablet fiyatları", görselin ismi böyle olmalıdır: turkcell-tablet-fiyatlari-1

6-) Küçük Resim, Çok Yazı
Bu da son aşamamız olacak. Bir kere bunu uygulamazsanız google'da index'lenseniz bile giren ziyaretçi "bu ne biçim site" diyip çıkacaktır. O yüzden yazıları oldukça bol tutalım. Google daha rahat index'ler.





2 Yorum

avatar

Güzel paylaşım olmuş teşekkürler bilmeyenlere çok yardımcı olucaktır.

avatar

Biz teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için...