Facebook Hesabı Dondurma Yeni



88324762facebook

Facebook Hesabı Dondurma

Facebook hesabını dondurmak isteyip donduramayan arkadaşlar için yazıyorum bu yazıyı umarım sizlere faydalı olur.

Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur?

Öncelikle Facebook hesabınızı açın. Ardından bu linkteki adresi ziyaret edin.





Hesabını dondurmak istediğinden emin misin?
Hesabını dondurduğunda profilin kapatılacak ve Facebook’ta paylaştığın her şeyden adın ve resmin kaldırılacak.
Diye bir yazı gözükecek yukarıda. Ardından aşağısında diğer arkadaşlarınla birlikte etiketli olduğunuz fotoğrafları österecek ve size Facebook’tan ayrılmamanız için duyu sömürüsü yapacak. Ahmet seni özleyecek, Ezgi seni özleyecek gibi… Aldırmayın ve yolunuza devam edin :D
Onun da aşağısında
Ayrılma nedeni (Zorunlu):
diye bir kısım var. Facebook’tan neden ayrılıyorsanız ayrılma nedeni yazısının sol tarafındaki şıklardan birini işaretleyeceksiniz. Hangisini işaretlediğiniz hiç önemli değil. En kısa yoldan en aşağıdaki şık olan “Diğer” e tıklayın ve aşağıya anlamlı ve ya anlamsız klavyenizden rastgele tuşlara basın ya da gerçek nedeninizi belirtin.
Lütfen biraz daha bilgi ver:
diyecek sizlere. Vermeniz zorunlu değil (diğer butonuna tıklamadığınız sürece) o yüzden daha fazla zaman harcamayın Facebook’ta ve bu bölümü geçin.
Onun da aşağısında eğer bir grup kurduysanız ve o gurubun tek yöneticisi sizseniz
Tüm açık grupları kapalı olarak değiştir
diye bir şık olacak. Hesabınız dondurulduğunda tek yöneticisinin kendin olduğunuz gurupların kapatılmasını istiyorsanız bu seçeneği işaretleyin. İşaretlemezseniz gurubunuzda; Bu gurupta hiç yönetici kalmamış, şeklinde bir yazı yazacak.
Ardından Onayla’ya tıklayın. Sizden Facebook şifrenizi isteyecek. Facebook’a giriş yaparken ki şifrenizi o alana giriyorsunuz ve “Deactive Now” butonuna basıyoruz.
Ardından da “Güvenlik Kontrolü” başlıklı ufak bir pencere açılacak. Resimde gördüğünüz karakterleri de resmin aşağısındaki kutucuğa girin. Ardından “Gönder” butonuna basın. Facebook hesabınız donduruldu :)





1 Yorum

avatar

Kaynağı(http://www.buraksworld.net/facebook-hesabi-dondurma.html) belirtirseniz sevinirim.