Texe Marrs – İlluminati kitap indir-Texe Marrs – İlluminati e-book indir




KİTABI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
İlluminati  ile ilgili bir çok kitap yazıldı teoriler ortaya atıldı hatta televizyonda bazı siyasetçiler devletler üzerinde bu denli güçlü bir baskının hala olduğunu dünyanın onlar tarafından yönetildiğini iddaa ettiler.İllminati kısaca bundan yüzyıllar önce bilime karşı çıkan kiliseye tepki olarak oluşturulan bir guruptu aslında o zaman böyle bir oluşum içerisine girmekte haklıydılar çünkü sen dünya yuvarlak diyen adamın kafasını giyotinle uçurursan etki tepki meselesine döner.(Ama şuanda ki görevleri çok daha farklı dünyadaki dengeyi güç dengesini düzenliyorlar deniyor...)İlluminati ile ilgili yazılan ve en çok ilgi gören melekler ve şeytanlar dan sonra bu kitabı da okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Arka kapak
Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı? Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ”İluminati” oluşumunun adamları mı?
Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi, ve hatta hayatımızı tehlikeye atacak gizli gündemleri var mı? Küresel bir ”entrika çemberi” içindeyiz de haberimiz mi yok?!.
Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve tüm dünyanın servetini ve yönetimini ele geçirmeyi amaçlayan bu gizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu ”gizli öğreti”nin sır perdesini araladı.
”Ordo ab chao / kaostan kaynaklanan düzen” planı çerçevesinde, dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun farkına varmak ve senaryoyu kimlerin hazırladığını bilmek istiyorsanız elinizdeki kitap bu amaçla yazıldı.
(Arka Kapak)
KİTABI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN





Texe Marrs – İlluminati kitap indir-Texe Marrs – İlluminati e-book indir-Texe Marrs – İlluminati pdf indir