Tapporo



Winat9 a alternatif sayılabilecek bir programı tanıtmak istiyorum. Bu uygulamayı kullanabilmek için öncelikle Android ya da İOS cihazınızın olması gerekiyor.Winat9 a göre biraz daha zor ama kazancı daha yüksek. Mesela sadece referans kotu girerek 0.25$ kazanıyorsunuz.
Programda reklam ve video izleyerek, uygulama indirerek, görevleri yerine getirerek puan kazanıyorsunuz. Bu puana ORO deniyor.





Ana menüden “Offer” Kısmına geliyorsunuz. Burada uygulamaları indirebileceğiniz, videoları izleyebileceğiniz, anket doldurabileceğiniz bölümler var. Onlara tıklayıp ve sizden istenenleri yerine getirerek ORO KAZANIYORSUNUZ.

 Ana menüden “Videos” kısmında da videolar var. Bunları izleyerek de ORO kazanıyorsunuz. Yüklediğiniz uygulamaları anında silebilirsiniz, uygulamanın kalması gibi bir kısıtlama yok. Ayrıca bir videoyu istediğiniz kadar izleyip puan kazanabilirsiniz. Mesela 100 ORO veren bir videoyu 10 defa izleseniz 1000 ORO yapar.

Bunların yanında, çekiliş ile de kazanabilirsiniz. Mesela Paypal’ın 10$ değerinde çekilişi için 25 ORO ya bir çekiliş hakkı alıp katılabilirsiniz.(Puanınız yettiği takdirde istediğiniz kadar çekiliş hakkı alabilirsiniz.)

 5000 ORO = 5$ (Paypal Ödeme)
Programa girdiğinizde sizden REFERANS KODU isteyecektir. Benim referans kodum:TAPTS2326. Bu referans kodunu girerseniz 250 ORO kazanacaksınız.



Ödeme Kanıtı:


Not: Her görevin, uygulamanın, videonun, reklamın puanları değişiyor 22,25,30,180,200,1000
HERKESE KISA SÜREDE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.