Hades - Alexandra Adornetto KİTAP İNDİR,e-kitap indir



KİTAP HAKKINDA BİLGİ

Alexandra Adornetto'nun kaleminden çıkan bu muhteşem roman New York Times'ın bestseller kitapları arasına giren Hale serisinin ikinci kitabıdır. Bu kitapta da melekler iblislerle çarpışırken aşkın gücü sınanacaktır.

Bethany Church karanlık güçleri uzakta tutmak için dünyaya gönderilen bir melektir. Âşık olmak hiçbir zaman görevinin bir parçası olmamıştır ama Beth ve ölümlü sevgilisi Xavier Woods
arasındaki bağ oldukça güçlü ve yoğundur. Fakat ne Xavier'ın aşkı ne de Bethany'nin melek kardeşleri Gabriel ve Ivy'nin koruması onu Cehennem'e götüren bir tuzaktan uzak tutabilmiştir. Orada, iblis Jake Thorn, Beth'in tekrar dünyaya dönmesi için pazarlık yapmayı kabul eder fakat Jake'in istekleri Beth'i ve sevdiklerini yok edecektir.

Hiddet düşüncelerimi kontrolden daha fazla çıkaramadan önce bir şey oldu. En çarpık kabuslarımda bile hayal edemeyeceğim bir şey. Beni dehşete düşürmesi, sadece düşüncesinin bile beni kendimden geçirmesi gerekirdi. Öylesine anlaşılmaz bir şeydi ki, bedenimin derinliklerinden gelip zehir gibi bütün bedenime yayılan, hasta edici bir duygudan başka hiçbir şey hissedemedim. Otoyol yer çekimine meydan okuyarak önümüzde şaha kalkmıştı. Ortasında derin ve çıkıntılı bir çatlak belirmişti ve ortadan ikiye bölünüyordu. Çatlak aç, mağaramsı bir ağız misali, bizi yutmayı bekleyerek genişliyordu. Yüzümü kamçılayan rüzgar ısınmaya ve kırık asfalttan buhar yükselmeye başladı. Çatlaktan yayılan sığ boşluk duygusu sayesinde, içgüdüsel olarak ne olduğunu anladım. Dosdoğru ve tam gaz Cehennem’in kapısına doğru ilerliyorduk

Arkadaşlar kitabı yorum olarak istediğini belirten çok fazla arkadaş vardı.İnternette buldum türkçe bir tarama hemen paylaşıyım dedim.Herkeze iyi okumalar okuduktan sonra kitap hakkında ki yorumunuzu yorum olarak belirtip fikirlerinizi bizle paylaşırsanız burda güzel bir sohbet alanı oluşturmaya katkı sağlamış olursunuz.


KİTAP İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN