Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından Yasaklandı



Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından Yasaklandı

Kültür ve Güzel Sanatlar Bakanlığı, Kwan'ın yönetmelikle ilgili kuralları ihlal ettiğini dile getirdi.

 

Kamboçya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 24 yaşındaki kadın oyuncu, aşırı ateşli olduğu gerekçesiyle bakanlık tarafından 1 yıl boyunca filmlerden men edildi.

 

Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından Yasaklandı CNNTÜRK'ün haberine göre, Facebook'ta 300 bin takipçisi bulunan Kwan konu üzerine bir açıklama yaptı. Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKwan, suçlamaları reddederken, diğer oyuncuların rollerinden farklı 'aşırı seksi rolleri' oynamadığını açıkladı.Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKwan, "Kamboçya'da bir sürü kadın oyuncu filmlerde soyunuyor, öpüşüyor ve erotik sahnelerde yer alıyor... Ben kültürümü biliyorum ve buna göre davranıyorum. Kimseye rahatsızlık vermek istemem." dedi.Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKültür ve Güzel Sanatlar Bakanlığı, Kwan'ın yönetmelikle ilgili kuralları ihlal ettiğini dile getirdi. Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKwan, Kültür Bakanlığı'na yaptığı çağrıda "Peki o zaman beni kızınız gibi eğitin!" ifadelerini kullandı.Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKamboçya'da bazı sivil toplum kuruluşları ise bu yasağı 'eşitliğe aykırı' bularak tepki gösterdi.
Kamboçyalı Aktris Denny Kwan'ın Film Çekmesi 'Fazla Seksi' Olduğu Gerekçesiyle Kültür Bakanlığı Tarafından YasaklandıKadın Hakları Örgütleri, Kültür Bakanlığı'nı 'ayrımcılık' yapmakla suçladı.