After Paramparça 2 - Anna TODD - PDF ve Epub indir



Uzun süredir beklediğiniz After Paramparça adlı romanı sitemizden e kitap olarak ulaşabilirsiniz.

After Paramparça Hakkında

After paramparça Anna TODD’un yazdığı Selim YENİÇERİ tarafından dilimize çevrilen ikili ilişkilerin konu alındığı akıcı bir kitaptır. Kitapta iki kişi arasındaki ilişkinin karmaşıklığı, hissedilen ile dile getirilenler arasında sıkışıp kalan birbirine aşık iki karakterden söz edilmektedir.

624 sayfadan oluşan After paramparça’da duygusal ve tensel olarak birbirine bağlı iki karakter olan Tessa ve Hardin’in değişimleri ve bu değişim süreci içerisinde birbirlerini tanıyıp tanımadıklarını tartan taraflardan biri olan Tessa ile ilişkideki hırçın, gelişi güzel konuşan ama Tessa’yı da bir o kadar seven Hardin’in duygusal durumları anlatılmaktadır.
Açık sözlülüğün ve itirafların aşk ilişkisinde ne kadar yeri olabileceği, karşı tarafın aşık olduğu kişiyi tüm açıklıkla, iyi ve kötü her şeyi ile ne kadar kaldırabileceği, aslında aşık olduğun karakterin zaman içerisinde ne yönde değişeceği, bu değişimin birlikte mi ayrı ayrı mı olacağı ve iki taraf açısından nasıl karşılanacağını akıcı ve güzel bir dille anlamıştır at the heels of paramparça. Birbirine aşık iki insanın hayata dair düşündükleri, hayata dair kaybedecek birçok şeyi olan Tessa ile kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Hardin ‘in birbirleri hakkındaki düşünceleri, düşünceleri ile hislerinin çelişmesi ve kendi içlerinde verdikleri savaş günümüzde birçok insanın yaşadığı ilişki durumunu ortaya koymuştur.

Her okuyucunun duygusal olarak ve hayata dair kendinden bir şeyler bulabildiği , açık edebi dili ve güzel anlatımı ile After paramparça’yı her okuyunca tavsiye ediyorum.


 SERİNİN DİĞER KİTAPLARI İÇİN TIKLAYIN