PC Güvenliği İpuçları: Bilgisayar Güvenli olun



PC Güvenliği İpuçları: Bilgisayar Güvenli olun

PC'nizi daha güvenli hale getirmek sağlayacak bazı ipuçları vardır.

Anti-virüs

1. Performans azalır bile, hiç antivirüs yerleşik koruma asla kapatmayın. Gerekirse yükseltin.

2. Virüs tanımları kadar güncel tutun. Anti-virüs otomatik güncelleme özelliğini kullanın ve "Şimdi güncellemek ister misiniz" mesajı ancak genellikle pop up olabilir görmezden gelmeye çalışın.

3. Eğer düzenli olarak güncellemek ve PC'nizde herhangi bir şüpheli aktiviteyi görmedim bile, en az ayda bir defa derin bir tarama yapın.

4. Her zaman acil bir açılış disketi oluşturun ve güvenli bir yerde saklayın.

PC Güvenliği ipuçları

5.. Aksi kalır gizli olacak virüsleri öldürmek için en az iki ayda bir kez güvenli modda derin bir tarama çalıştırın.

Güvenlik duvarları

1. Eğer güvenlik duvarı tarafından görüntülenen uyarı hakkında emin değilseniz, internet üzerinde arama yapmayı deneyin.

2. Bir güvenlik duvarı programı nasıl çalıştığını anlamayı gerektirir güçlü bir araçtır ve o olup olmadığını yapıyor ve tam olarak ne güvenli ya da değil. Yardım dosyaları Okuma güvenlik duvarı başarıyla yapılandırılmasını son derece önemlidir.

Bilgisayar Güvenliği

3. Bir üçüncü taraf güvenlik duvarı çalıştırıyorsanız, Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatın emin olun.

4. Geçici olarak sağ tepsisine simgesini tıklatarak bir güvenlik duvarı devre dışı bırakabilirsiniz. Bir site güvenebileceğiniz biri olduğunu biliyorum ama güvenlik duvarı engelliyor, bu kullanışlıdır. Ama en kısa sürede yeniden etkinleştirmeyi unutmayın.

5.. Onlar da kötü bir şey izin veya iyi trafiğini önlemek kalmamak açılır zaman güvenlik duvarı uyarıları dikkatle okuyun.