Samsung Galaxy S3 İnceleme ve Özellikleri




Galaxy S ve SSK kendi kuşaklarının en iyi akıllı telefonlar arasında yer aldı. S III hiç bir telefon değil, bir güzel, büyülü çakıl Samsung net bir dağ dere bulunan, ve o tüm sinir bozucu adresinden kupa onun gözünü kırpmayan konsantrasyonu bulmak gerekir neden olan, seni seviyor. Evet, dev bir yüzünü tanır beyin, ve ses ve arkadaşlarınızın yüzleri vardır ve Uyumadan kadar izlemeye devam edeceğiz - ama uyurken izlemek için gitmiyor. Yani creepy olacaktır.
Samsung Galaxy S3 Review
Samsung Galaxy S3 Özellikler:

Bigger, Better
5.3in-ekranlı Galaxy Not sürpriz başarısının ardından, Samsung, amiral gemisi telefonu neredeyse-olarak-büyük 4.8in ekran vermeye karar verdi. O halde, Not gibi elinizdeki büyük görünmüyor - bu gülünç kadar hala büyük, ama değil.

On You Got My Eye
En akıllı telefonlarda, öne bakan kamera yüzünüzü altından nasıl göründüğünü görmek için kullanılır. S III, sizi ekrana bakarken zaman tanımak sağlayan en önemli özelliklerinden biri.

Büyük Telefon, Big Brain
Bilgisayar kas açısından, Android smartphone telefonlar alanında yol - ve S III, dört çekirdekli 1.4GHz Exynos çip ve 1GB RAM ile, hepsini brainiest arasındadır. Çok uzun zaman önce, bu bir masaüstü bilgisayar için saygın özellikleri olurdu.

Filmin süresi
S III 4.8in, 1280x720 ekran oyunlar ve videolar bir ışıltı verir ve 306ppi bir piksel yoğunluğu ile birlikte, Retina topraklarına sürünen oldu. Bu AMOLED PenTile değil sebzelik RGB çeşitli, ama Samsung'un son uzun PenTile görüntüler düşünüyor.

Robot Relaxing
Samsung Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) üzerinden atmıştır ki 'deri' S III sakin, doğal tasarım ilkesi ile uyum içindedir. Ekran kilidini güzel bir spa havuzu üst parmağınızı çalıştırıyorsanız gibi hissettiren su, dalgaların eşlik ediyor.

Sizin Pic alın
S III kamera selefi (sekiz) olarak megapiksel aynı sayıda olabilir, ancak gözlük bütün hikayeyi değildir: yeni sensör iyi düşük ışık performansı için aydınlatılmış arka olduğunu. Otomatik olarak sekiz çekim alır ve iyi biri alır yanı sıra 'En İyi Fotoğraf', bu S III yapmalıdır kullanışlı kam .

Kablosuz Büyücülük
Aslında günde bir kez takarak zorunda ağrı ve tırmandığı sizi kurtaran, eğer S III için bir kablosuz endüktif şarj satın almak mümkün olacak.

S SES
Sesle kontrol ileriye doğru büyük bir adım atmıştır - S III Siri gibi bir konuşma 'asistanı' bulunmamış, ancak, randevular ve alarm ayarlama işlemleri ve komut uyanmak gibi, aynı şeyleri birçok yapabilirsiniz.

Pop-Up Oynat
S III iç organların müthiş bir güç bunu oynuyor ederken bir video pick up ve diğer ekranlar ve uygulamalar üzerinde etrafında sürükleyin olanak sağlayan bu kurnaz yeteneği belirgindir. Biz bunun için yararlı olduğu konusunda emin değiliz, ama çok serin.

Doğrudan Çağrı
Basit ama kullanışlı. Eğer birisi bir metin almak ve bunları geri çağırmak istediğinizde, sadece kulağınıza telefonu tutun. Yakınlık sensörü ve ivme oluyor ve arama ne fark edeceksiniz.

Akıllı kalmak
Samsung'un kurnaz yüz tanıma teknolojili S III önemli biridir, ve bu onun en yararlı uygulamasıdır: Bu, bakarken ekran yaktı ve kilitli tutar. Hatta uyanık ya değilsin olmadığını söyleyebilirim.

S Işın
İki Galaxy S 3 birlikte bulunuyor ve eşleştirme olmadan dosyalarınızı paylaşabilirsiniz dokunun. Bu bağlantı yapar NFC, bir combo kullanır ve bu yüzden hızlı dosya aktarımı, bir 10MB şarkı için izin Wi-Fi Direct, örneğin, bir kaç saniye sürecektir.