Site tanitimi.



Öncelikle merhaba.

Rahat Kazan sistemi nedir ? 

- Rahat kazan sistemi ile yeni oluşturduğunuz - ya da sitelerinizin Hitlerini arttırıyor,toplist sitelere ekliyor,seo opt. yapıyor,ve çevresel tüm sitelere tanıtımını yapıyoruz.Fakat bunların hepsi ayrı paketlerde oluyor.

Hit kazanmak istiyorsanız ; Hit paket sistemini seçiyorsunuz.Hit paket sistemi sizi otomatik olarak Türkiyedeki tüm hit kazandırma sitelerine üye ediyor,ve size hit kazandırıyor.O sitelere bannerinizi ekletiyor.Bu şekilde günde binlerce kişi sizin sitenizi görebiliyor.

Toplist Kayıt ; Toplist kayıt paketini seçerseniz sizi tüm toplist sitelere ekliyoruz,ve o alana uygun zengin kelimeler ekleyerek bulunmanızı kolaylaştırıyoruz.

Arama motoru kaydı ; Size özel seo optimizasyonu yapıyor,ve sizi tüm arama motorları kayıt sitelerine kaydettiriyoruz.Ayrıca google,yandex,ask,yahoo gibi arama motorlarına kayıt ediyoruz.

Tanıtım pakedi ; Tanıtım pakedini seçerseniz, sizi yüzlerce siteye tanıtıyor,link değişimi yapıyor ve öneriyoruz.Böylece çok hızlı bir şekilde yaygınlaşıyorsunuz.

Süper paket : Süper paketle yukarıdakilerin hepsini bir arada yapıyoruz.

Ödeme şekli : PayPal

Ödeme yaptıktan sonra,ödeme bildirimi formunuzu doldurduğunuz AN,sistem paket uygulaması OTOMATİK olarak başlıyoru.Yani,hit paket seçtiğiniz zaman direk sitenizin linki sistemde kopyalanıyor ve tüm hit kazanma sitelerine kayıt oluyor.Dilerseniz hit kazanma sitelerine girip kendi sitenizi görebilirsiniz.Ayrıca sitemize üye olmanıza gerek kalmıyor.

Rahat kazan sistemi ile,siz websitenizi geliştirirken biz tüm alttaban işlemleri sizin için uyguluyoruz.

rahatkazancsistemi.tk