Plazma TV Panasonic ile yeniden doğuyor



LCD ve LED ekranların çıkışı ile kullanım alanı oldukça azalan plazma teknolojisi, şimdilerde televizyon üretiminde dünyanın ileri gelen Japon markası konumundaki Panasonic’in ellerinde yeniden doğuyor.

Artık yok olacak gözü ile bakılan plazma teknolojisinin eksi yönlerini ortadan kaldırarak yeniden piyasaya sunan Panasonic, üretimini gerçekleştirdiği ürünün adını Smart Viera TX-P50GT50E verdi. 50’’ olarak üretilen plazma TV’nin yüksekliğini istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz. 4 çekirdekli işlemcisi bulunan televizyon kablosuz ağ bağlantı özelliği de var. Bunu gerçekleştirmek için yapmanız gereken tek şey kullanılan kablosuz ağın şifresini girmek.
Hareketli görüntülerde oldukça başarılı olan televizyon 3D tuşu bulunan kullanımı kolay kumandası ile birlikte geliyor. Panasonic TX-P50GT50E 3D Plazma TV USB ve HDMI girişleri ile bir çok cihaza bağlanabiliyor. DLNA kablosuz bağlantı üzerinden bilgisayara da bağlanabiliyor.

Bir önceki Insteon uzaktan kumandalı LED ampul başlıklı haberimizde, Insteon LED ampul, Insteon LED ampul fiyatı ve Insteon LED ampul fiyatı ne hakkında bilgiler vermiştik.