Zayn Malik Terörist(miş) ! Zayn Malik Hakkında Bilmedikleriniz!



One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik bildiğiniz gibi müslüman ve grupta dini farklı olan tek kişide o. Amerikalı bir blog yazarı Debbie Schlussel, blogunda Zayn Malik için gönderdiği bir yazıda Zayn hakkında 'Çocuklarınızı ondan uzak tutun' gibi ırkçı söylevler yaptı. Nedeni ise Zayn'nin twitterında  dinsel şeyler yazmasıymış. Bu o kadar saçmaki. Hepimiz Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga hayranıyız. Onlar hristiyan ve twitterlarında Şükran günü ile ilgili tweetler atıyorlar. Allah'ın babaları olduğunu söylüyorlar. O zaman aynı şeyi de onlar yapmış olmuyor mu ? Sonuçta biz müslümanız onlarda hristiyan. Ama biz onlar gibi ırkçılık yapıp 'Çocuklarınızı uzak tutun' demiyoruz. Nedeni biz onlar gibi değiliz. Twitter'da bu gün Türk hayranlar Zayn'in yanında olduğunu göstermek için #TurkishDirectionersAreProudOfMuslimZayn ' i TT yapmaya çalışıyor. 

İşte Amerika'lı blog yazarının sitesine gönderdiği yazı;

Genç kızlarınız varsa One Direction grubunun özellikle Amerika'da yarattığı büyük kaosu bilirsiniz. Büyük bir grup, aksi takdirde Justin Bieber'dan da büyükler. Başka Obama'nın kızı Malia One Direction grubunun Washington, DC-area konserinde görüntülenmişti. Ve tüm genç kızlar çığlık atarak onları selamlamışlardı. Ama muhtemelen grup üyelerinden Zayn Malik'in müslüman olduğunu ve bunu çocuklarınıza aşıladığınızı bilmiyorsunuzdur. Arapça dövmeleri ve taktığı keffiyeh (Arapların taktığı atkı gibi birşey) islam terörizmin başlıca şeyleri.
Zayn Malik ailesi Pakistan'dan gelen bir dindar ve sosyal medyayı kullanarak islam propagandası yapıyor ve tüm dünyadaki bayan hayranlarını etkiliyor. Zayn sadece Ramazan ayı için oruç tuttuğunu yazmıyor ayrıca Allah'ın tek olduğunu ve tek gerçek peygamberinin Muhammed olduğunu söylüyor. Tweetlerine bir bakın 
“La ila ha ill lalla ho muhammed door rasoolalah, (Bunu Zayn göndermişti; İngilizcede kelime-i şehadet böyle yazılıyor)
Bunun anlamı 'Tanrı yoktur Allah vardır ve Muhammed onun peygamberidir' demek. Aynı zamanda twitterında Arapça olarak İslam yazıları paylaşıyor. Genelde bu yazıların anlamı İslamın tek doğru din olduğu ve Tanrının tek gerçek peygamberinin Muhammed olduğunu anlatıyor.